Landrover 88 serie 2a

Larocenter is gespecialiseerd in het restaureren van oude Land Rover Defenders tot moderne, trendy auto’s. We demonteren, reinigen en spuiten onderdelen opnieuw om de auto volledig te reviseren. Daarnaast bieden we ook een specifieke onderhoudsdienst voor het onderstel, waarbij Dinitrol wordt gebruikt.

Dinitrol is een langdurige beschermingsbehandeling voor het onderstel van de auto. Deze kan alleen worden uitgevoerd door een Dinitrol gediplomeerde expert. Het zorgt voor een effectieve corrosie  bescherming en verlengt de levensduur van het voertuig, zelfs onder zware omstandigheden.

Larocenter zorgt niet alleen voor een verbluffende buitenkant en moderne prestaties, maar ook voor de langdurige bescherming van het onderstel. Ze begrijpen het belang van het onderhouden van deze kwetsbare delen van de auto en laten dit over aan een professional met de juiste kennis en ervaring.
Laat je oude Defender restaureren en beschermen door experts die weten hoe ze jouw voertuig in topconditie kunnen houden.